П`ятниця, 19.04.2024, 02:27
Вітаю Вас Гість | RSS

 Лозуватський ліцей Шполянської міської ради

 ОТГ Черкаської області


17:46
Тиждень безпеки дорожнього руху

З кожним роком зростає інтенсивність автомобільного руху на дорогах країни. А це, в свою чергу, підвищує відповідальність усіх учасників дорожнього руху: водіїв, пішоходів, пасажирів. Тому великого значення набувають знання правил дорожнього руху та їх дотримання.

Тиждень безпеки дорожнього руху - це сім днів масштабних та інформативних заходів, націлених на підвищення обізнаності та усвідомлення кожним найгостріших проблем безпеки дорожнього руху.

Відповідно до тематики Тижня з 13.11 по 17.11 в Лозуватській ЗОШ були проведені загальні заходи, а саме: класні керівники провели тематичні години спілкування «Дитина – пасажир», «Захистись-засвітись», «Жити цікаво та безпечно», вчитель основ здоров’я Денисенко Ю. С. провела єдиний урок «Безпека на дорозі – безпека життя», вчитель образотворчого мистецтва Карий І. В. організував конкурс дитячих малюнків «Будь уважним на дорозі», вчитель Захисту Вітчизни «Основи медичних знань» Капустян Н. І. провела практичні навчання домедичної допомоги постраждалим у наслідок ДТП «Знаю, вмію, врятую», класні керівники 1-4 класів організували практичні заняття на майданчику безпеки дорожнього руху, шкільний бібліотекар організувала виставку-огляд спеціальної літератури «Дай руку, вулице», а також вікторину на тему «Вивчи правила і знай та завжди їх пам’ятай». Також Щербак А. А. разом з Денисенко Ю. С. підготували показ мультфільмів «Дітям про правила дорожнього руху», «Азбука дорожньої безпеки»; відеороликів «Не перевищуй швидкість», «Не відволікай водія за кермом», «Пристебни ремінь безпеки», «Дотримуйся правил – збережи життя».

Проведення Тижня показало, що учні в достатній мірі знають Правила дорожнього руху, володіють навичками поведінки на вулиці, дорозі, вміють знайти вихід з будь-якої ситуації, пов’язаної з дорожнім рухом. Тиждень поглибив знання учнів у відповідній сфері, сприяв розвитку практичних навичок, поглибленню знань Правил дорожнього руху.

Переглядів: 391 | Додав: lozuvatka | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Меню сайту
Вхід на сайт
Пошук
Календар
«  Листопад 2017  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930
Архів записів
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 237
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0