П`ятниця, 26.04.2024, 05:49
Вітаю Вас Гість | RSS

 Лозуватський ліцей Шполянської міської ради

 ОТГ Черкаської області


17:29
Літній відпочинок «Ентузіастів» в Лозуватській школі

Із палким нетерпінням діти чекають на красне літечко, коли все навкруги дихає барвистою красою і теплом. У Лозуватській школі вихованці з особливим трепетом чекали 29 травня, адже саме в цей день директор школи Рябокінь Яна Олександрівна урочисто розрізала червону стрічку як символ відкриття табору «Ентузіасти».

Вихователі на чолі з начальником табору Денисенко Юлією Сергіївною доклали багато зусиль, щоб відпочинок дітей був цікавим та корисним. Кожен день проводився як маленьке свято з конкурсами «Старі казки на новий лад», «Джентльмени рулять», «Сувенір дружби», «Кращий сучасний українець і українка», «Одяг в еко-стілі», флешмобами «Малеча-фест», веселими естафетами, інсценізаціями «Представляємо вам українські традиції», брейн-рингами, пікніком на природі, пошуком скарбу та іншими заходами. Найбільше вихованцям сподобався «День індіанця». Команди придумували назву свого племені, історію виникнення, ритуальний танець, представляли незвичайні маски індіанців, технікою боді-арт розфарбовували обличчя і спину воїнам. Дівчата взяли участь в конкурсі «Міс Індіана». З яким захопленням діти дивилися на виступи своїх ровесників! Скільки було вражень!

Також проведено екскурсію до м. Чигирин, під час якої діти з неабиякою цікавістю познайомились ближче з козацькими звичаями та біографією видатного гетьмана Богдана Хмельницького.

А з 6 червня розпочав свою роботу англомовний табір “Jump into summer”, в якому Кущенко Тетяна Олександрівна працювала над підвищенням рівня володіння англійською мовою учнів школи, її популяризацією, вихованням у дітей інтересу до вивчення іноземних мов. Вихованці мали змогу поєднувати навчання із захоплюючим відпочинком: працювали над цікавими проектами, розучували вірші англійською, співали пісні, грали в цікаві ігри і займалися спортом.

Так минали літні дні в стінах Лозуватської школи, усі вихованці були активними учасниками проведених заходів і отримували бали, за кількістю яких нагороджувалися грамотами та цінними призами.

Добігла кінця табірна зміна, і неозброєним оком можна побачити, що багато дітей здружилися, навчилися доцільно проводити час відпочинку, спостерігати і досліджувати природу рідного краю, дбайливо ставитися до свого життя і здоров’я. А це обов’язково знадобиться їм у подальшому житті.

 

Щербак Анна Анатоліївна

Переглядів: 360 | Додав: lozuvatka | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Меню сайту
Вхід на сайт
Пошук
Календар
«  Червень 2017  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930
Архів записів
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 237
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0