П`ятниця, 26.04.2024, 23:21
Вітаю Вас Гість | RSS

 Лозуватський ліцей Шполянської міської ради

 ОТГ Черкаської області


18:21
Екологічний десант у Лозуватській ЗОШ І-ІІІ ступенів

5 та 6 квітня учні та працівники Лозуватської школи дружно вийшли на «боротьбу» з весняним безладом. Мета нашого заходу: поглиблення екологічних знань учнів, виховання гуманного ставлення до природи, почуття відповідальності за все живе на Землі, пропаганда антисміття, привернення уваги школярів до проблеми забруднення села і всієї Землі.

Всі із задоволенням прибирали шкільну територію – білили дерева, чистили бордюри, підмітали подвір’я, загрібали сухе листя, перекопували клумби, надаючи їм естетичного вигляду.

Крім того було створено новий квітник перед школою, який оздобили декоративним камінням і засадили  царською короною, тюльпанами, нарцисами та іншими квітами, які будуть радувати шкільний колектив протягом усього весняно-літнього сезону.

Учнями    та  педагогами  школи посаджено 15 молодих дерев: горіхів, кленів, дубів, лип і каштанів, які  нам  подарували  постійні  дузі  та  спонсори  школи. Також  за  їхньої  підтримки  було  очищено сміттєзвалище.

Чудова погода сприяла доброму настрою і працездатності. Своїм прикладом працівники школи показали, як під час колективної роботи формується бережливе і відповідальне ставлення до навколишньої природи.
Особливість даного заходу – активна участь членів всього колективу. Адже суботник – це не лише прибирання території, але і спілкування, гарний настрій, позитивні емоції.
Екологічний  десант пройшов натхненно і активно, всі були повні завзяття і бажання доглядати за своєю рідною природою, адже природа, навколишній світ — це наш дім.
Шкільний колектив попрацював на славу. Тепер навколо нашої школи та прилеглої до неї території чисто і охайно.
Дякуємо всім учасникам цього заходу!

 

 

Щербак А. А., педагог-організатор Лозуватської ЗОШ І-ІІІ ступенів

Переглядів: 382 | Додав: lozuvatka | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Меню сайту
Вхід на сайт
Пошук
Календар
«  Квітень 2017  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
Архів записів
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 237
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0