Субота, 27.04.2024, 02:17
Вітаю Вас Гість | RSS

 Лозуватський ліцей Шполянської міської ради

 ОТГ Черкаської області


17:12
Для добрих справ не треба чекати слушної нагоди

Як неоціненний Божий дар сприймаємо ми, педагоги, дітей, покладаючи надії на те, що виростуть вони здоровими, добрими, розумними. Добрі почуття йдуть своїм корінням у дитинство, а людяність, доброта, ласка, доброзичливість народжується в маленьких серцях тоді, коли дитина бачить і відчуває це від оточуючих її людей, а головне – від батьків. Можна впевнено сказати, що діти в повній мірі отримують цей приклад у нашому навчальному  закладі. Адже саме найрідніші для них люди – батьки – ніколи не залишаються осторонь проблем навчання,  виховання та матеріального забезпечення. Вони, відставивши безліч турбот та проблем, і на цей раз прийшли на допомогу. 
     1 березня 2019 року, з ініціативи голови Шполянської районної державної адміністрації Володимира Потапенка, начальника відділу освіти, у справах сім’ї, молоді та спорту райдержадміністрації  Вербівського П. Є., працівники господарчої групи разом із кочегарами котельні Лозуватської ЗОШ  розпочали розчистку дерев, збір сухостою обабіч дороги, що веде до Лозуватки. До заходів  активно долучились і  батьки учнів. Адже добре розуміли, що виконання робіт  забезпечить не лише  приведення в належний санітарний стан  території, а й дозволить заготовити додаткову сировину для опалення приміщення сільської школи.
     Ми високо цінуємо Ваше батьківське піклування, підтримку та небайдуже ставлення до нагальних потреб школи.  Низький уклін Вам, шановні добродії, від адміністрації школи, педагогічного і учнівського колективу за те, що  наші проблеми  не залишилися байдужими для Вас. Висловлюємо щиру подяку Бойку Ю.,Поповичу С., Щуровському А., Каплію Р., Титаренку А., Баштану Р., Житкову В., Лісовенку В., Мезенцеву Є., Сичову С., Бойку С., Карому І., Давиденку М., Кравченку О.,Сокотуну А., Кравченку В., Мельнику В., Семку В., Дюраху О.
     Від усього серця бажаємо  здоров’я, злагоди, взаєморозуміння, душевного спокою та достатку. Хай Господь Бог сторицею віддячить за розуміння, підтримку і за частку душі, подаровану нам.
     Сподіваємось, що й надалі спільними зусиллями ми будемо успішно працювати над вирішенням найактуальнішої проблеми сучасності – вихованні майбутньої еліти нашої держави.

 

Переглядів: 343 | Додав: lozuvatka | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Меню сайту
Вхід на сайт
Пошук
Календар
«  Березень 2019  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Архів записів
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 237
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0