Четвер, 09.05.2024, 02:13
Вітаю Вас Гість | RSS

 Лозуватський ліцей Шполянської міської ради

 ОТГ Черкаської області


17:00
День захисника Вітчизни

Свято мужності і героїзму

Розселив Господь людей по всьому світу і кожному народові дав землю. Богом дана земля є святою і рідною, тому її захист — це найперший обов’язок народів. Для українців такою землею є Україна. Вона полита кров’ю сотень поколінь, їхніх героїчних предків. В Лозуватській школі з нагоди Дня захисника Вітчизни, а також Дня українського козацтва були проведені святкові заходи з патріотичного виховання. Вчитель фізичної культури Кириленко Дмитро Миколайович організував цікаві розваги для козаків і козачок, в яких діти брали активну участь. Із захватом вихованці проходили конкурс за конкурсом, а найбільше їм сподобалось випробування «Вершники», в якому учням необхідно було на «коні» прискакати до мішеней і влучити «мечем» в ціль, якою служила надута кулька. В кінці заходу всіх пригостили солодощами.

Але самими козацькими розвагами в нашій школі не обійшлось. На наступний день вчитель історії Баштан Тетяна Василівна за підтримки активу школи провела інформаційну годину на тему «Козацькому роду нема переводу». Також в цей день було проведено урок-подорож «Бойовий шлях української повстанської армії – яскравий приклад для наслідування сучасному поколінню». Діти дізнались про шляхетність і героїзм українського народу в часи козацтва та української повстанської армії. Концерт «Слава козацька не вмре, не поляже» став завершенням святкування Дня козацтва, Покрови Пресвятої Богородиці та Дня захисника України.

Проведення таких заходів допомагає дітям краще пізнати історію своєї країни, адже нашим сучасникам потрібно дбати про культурне і духовне відродження народу, навчитися пишатися тим, що ми – українці.

Педагог-організатор Лозуватської ЗОШ

Щербак А. А.

Переглядів: 490 | Додав: lozuvatka | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Меню сайту
Вхід на сайт
Пошук
Календар
«  Жовтень 2017  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031
Архів записів
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 237
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0