Середа, 08.05.2024, 04:50
Вітаю Вас Гість | RSS

 Лозуватський ліцей Шполянської міської ради

 ОТГ Черкаської області


18:43
День святого Валентина

14 лютого – День святого Валентина – день, коли люди відкрито говорять про найпрекрасніше у світі почуття – про кохання.

У Лозуватській загальноосвітній школі у цей холодний лютневий день на душі тепло як ніколи, а повітря заполонило щастя. В школі панувала атмосфера романтики: червоні повітряні кульки-сердечка, стінгазети про кохання, звуки романтичної музики - все це дарувало відчуття свята Валентина.

З самого ранку «Скринька кохання» була переповнена валентинками, а шкільні коридори схвильованими учнями. Адже діти готувалися до заздалегідь оголошених конкурсів: «В образі кохання», «Найсердечніше вітання у Всесвітній день кохання» а також «Подаруй часточку любові».

Після першого уроку відбулася конкурсно-розважальна програма «Ми даруємо Вам тепло душі», де активісти школи привітали з Днем закоханих своїх друзів та вчителів під відеоролик «Щоб серця проростали любов’ю», а конкурсанти продефіліровали в костюмах, які втілювали в собі кохання.

Протягом дня кожен мав змогу проголосувати за найромантичніший образ любові та найкращу власноруч виготовлену валентинку. Учні та вчителі активно кидали в скриньки червоні, блакитні, помаранчеві, зелені, жовті, рожеві та білі сердечка. Різнокольоровими вони були неспроста - кожен колір належав одному із учасників. Таким чином було проведено анонімне голосування за найяскравіший, найпривабливіший, найчарівніший образ любові та за найоригінальнішу валентинку виготовлену власними руками. А вчитель музики, Карий Ігор Віталійович, на кожній перерві підтримував святкову атмосферу данс-релаксом «Ритм у 120 ударів серця».

Після четвертого уроку, коли всі голоси були підраховані, відбулася загальношкільна лінійка «Сила двох сердець», під час якої було оголошено переможців. В конкурсі «Образ кохання», з результатом 51 голос перемогла учениця 9 класу Слизькоух Аліна, а також учень 11 класу Турчак Дмитро, який набрав 32 голоси.

В конкурсі «Найсердечніше вітання у Всесвітній день кохання» було обрано найкращу власноруч виготовлену валентинку – листівку учениці 2 класу Поліщук Аліни. Найбільшу кількість валентинок в цей день отримала учениця 2 класу Юрченко Юлія, яка стала «Валентиною 2017 року».

Всі переможці були нагороджені цінними призами: м’якою іграшкою та коробкою цукерок у формі серця, які вручила директор школи Рябокінь Яна Олександрівна. Вихованці навчального закладу переконалися в тому, що День закоханих – свято чудес, яскравих вражень і кохання.

Переглядів: 470 | Додав: lozuvatka | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Меню сайту
Вхід на сайт
Пошук
Календар
«  Лютий 2017  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728
Архів записів
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 237
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0