Вівторок, 16.04.2024, 10:20
Вітаю Вас Гість | RSS

 Лозуватський ліцей Шполянської міської ради

 ОТГ Черкаської області


16:45
Волонтери, ви посланці Бога

Ми – майбутнє України. Своїми знаннями, працею, досягненнями славимо її, поважаємо свій народ, прагнемо бути гідними наших  предків, берегти волю і незалежність Батьківщини. Діти у своїх руках тримають ключі від майбутнього. Кожна дитина – чисте джерельце любові, ніжності, добра. В Лозуватській школі активно підтримують добро в душах вихованців, допомагають йому розквітати всіма барвами щедрості, безкорисливості, милосердя, взаємодопомоги, патріотизму. Всі ці риси активно проявлять у своїй роботі волонтерські загони «Турбата»,  «На нас надіється планета». 
5 грудня світ відзначає Міжнародний день волонтера. Наша школа також долучилась до свята. Виховний захід «Час обрав нас» учні та працівники  присвятили всім волонтерам, які самовіддано надають допомогу тим, хто цього найбільше потребує. Радо вітали учні гостей: заступника голови районної державної адміністрації з гуманітарних питань Шпицю Ольгу Іванівну, голову районної громадської організації ветеранів Шполянщини Пустовіта Володимира Миновича, підприємця, благодійника, громадського діяча Доценка Максима Васильовича та методиста Шполянського відділу освіти Кружиліну Ларису Юріївну. На згадку про цю теплу зустріч  діти подарували власноруч  виготовлених ангелів із солодким сюрпризом. 
На честь людей, добрих і милосердних, було представлено  танок у виконанні учениць 5 класу, сценку двох нерозлучних бабок, які також приєднались до волонтерського руху,  презентовано творчі роботи школярів. Також на зустрічі линули  пісні і слова подяки. 
Волонтером може бути кожен, хто має добре серце, не байдужий до чужого горя, бажає працювати без винагороди. І це свято надихнуло всіх на нові благодійні справи, сприяло підвищенню мотивації до волонтерської діяльності.

Педагог-організатор Лозуватської ЗОШ
Щербак А. А.

 

Переглядів: 365 | Додав: lozuvatka | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Меню сайту
Вхід на сайт
Пошук
Календар
«  Грудень 2017  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Архів записів
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 237
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0