Четвер, 28.03.2024, 18:19
Вітаю Вас Гість | RSS

 Лозуватський ліцей Шполянської міської ради

 ОТГ Черкаської області


12:32
Осінній благодійний ярмарок "Дари осені"

Увага! Увага! Спішіть, поспішайте!

Господарі й гості - глядіть, не минайте!

На ярмарок - прошу, гуртом, поодинці:

Чекають на вас там чудові гостинці!

На ярмарку нашім веселім, багатім,

Є чим дивувати і є що придбати!

  Такими словами  веселий скоморох  запросив всіх присутніх розпочати осінній ярмарок "Дари осені", який  відбувся 11 листопада в стінах Лозуватськоі загальноосвітньої  школи.

Щедра Осінь подарувала коровай, як символ достатку й добробуту  в кожній хаті. Запросила скуштувати  різноманітні  страви,солодощі, випічку, приготовлені умілими руками жителів села.

Повеселили нас  дві куми, учасниці веселого дійства "Як колись готувались до ярмарку".


Дуже вмілими виявилися наші учні із своїми мамами. Скільки цікавих і різноманітних страв приготували із врожаїв! Всі учні з 1 по 11 клас спробували себе в ролі і продавців, і покупців. Насолодились ми на славу! Але не тільки ми, учні та вчителі, а  й інші  жителі села, які були гостями на нашому святі.


 

Дивлячись на різноманітність  квітів, овочів, фруктів, печива, вареників, пиріжків, тортів, розумієш, що рік видався урожайним.

- "Купуйте, не минайте!", "  У нас саме свіже і смачне!", " А ми вже більше 100 гривень наторгували!",- чулося звідусіль. А у покупців очі розбігалися і сливки текли. Хотілося скупити і скуштувати все, що там було!

 Деякі класи спродалися одразу повністю, і тримали в руках чималу суму грошей, інші мінялися з товаришами, щоб скуштувати їхню смакоту, дехто не втримався і з'їв свою власну, але задоволення отримали всі без виключення!

  Родзинкою ярмарку стала лотерея, яка користувалася шаленим попитом! І недарма, адже призи були незвичайні і омріяні, навіть видавалися сертифікати, затверджені адміністрацією школи:" Посидіти і сфотографуватись у кріслі директора", " прогуляти урок", " одна підказка від учителя на контрольній"," високий бал за урок", звільнення від чергування в класі на один раз" , "провести урок замість вчителя" та інші. Учениця 2 класу навіть плакала, тому, що купила 6 лотерей, а так і не змогла виграти омріяний приз:" Посидіти в кріслі директора школи"!

Половина отриманих коштів піде у фонд класів, а інша- у фонд школи. Потім на зборах учнівського самоуправління дуть вирішувати, на що потрати зібрані кошти.

Організатори зуміли осінній благодійний ярмарок зробити святом не тільки для школи, а й для села.

                     Пресс- центр  шкільного парламенту


Переглядів: 1118 | Додав: lozuvatka | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Меню сайту
Вхід на сайт
Пошук
Календар
«  Листопад 2013  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930
Архів записів
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 237
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0