Вівторок, 23.04.2024, 12:13
Вітаю Вас Гість | RSS

 Лозуватський ліцей Шполянської міської ради

 ОТГ Черкаської області


17:52
День пам'яті героїв Небесної сотні

​​​​​​Патріотизм – це одна із ланок людського характеру. Він, подібно до любові, керує людською свідомістю, змушує робити великі і малі вчинки в ім’я своєї Батьківщини. Патріотизм – величний вияв нескінченної любові до рідного краю, як і честь, виховує великих, сильних людей, які не рахуються із ціною свого життя і здатні пожертвувати ним заради рідної землі.
Їх назвали Небесною Сотнею – українців, які загинули у Києві на Майдані, на вулицях Грушевського та Інститутській. Гинули за честь, за волю, за право бути народом.
20 лютого з метою прищеплення любові до Батьківщини, виховання національно-патріотичної свідомості, розвитку бажання стати гідним громадянином України в Лозуватській ЗОШ І-ІІІ ступенів було проведено заходи, присвячені річниці Революції гідності: Пам’яті Героїв Небесної Сотні.
Під час тематичної лінійки до Дня Героїв «Небесної Сотні» та загальношкільної акції «Запалимо свічки за єдину Україну» згадали ті скорботні події  та вшанували пам’ять синів України. У рамках перегляду  документального фільму «Майдан», виставки публікацій у шкільній бібліотеці «Пам’ятаємо Героїв Небесної Сотні» учні мали можливість більше дізнатися про героїв, які ціною власного життя дарують нам мирне небо над головою. У закладі для учнів 3-8 класів провели конкурс дитячих малюнків « Я славлю свою рідну Україну», перемогу в якому здобула учениця 3 Бойко Н. та конкурс читців «З любов’ю до України» для 5-11 кл., активність в якому проявили учні 6 класу. Під виконання пісенної композиції ученицею 5 класу Захарченко А. «Нашим героям»  всі вихованці навчального закладу долучилися до участі у флеш-мобі «Сто небесних ангелів». Вшанували учні пам’ять  Героїв Небесної Сотні хвилиною мовчання, запалили свічку пам’яті, згадали поіменно усіх героїв, які поклали своє життя за наше майбутнє.

 

Переглядів: 270 | Додав: lozuvatka | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Меню сайту
Вхід на сайт
Пошук
Календар
«  Лютий 2019  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728
Архів записів
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 237
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0